Eindelijk varen
Blijf op de hoogte en volg Floris
28 Februari 2014 | Turkije, Gemlik
Op dit moment varen we naar Gibraltar om lading te halen. Ik zit deze eerste twee weken in de machinekamer en zal daarna op de brug ingedeeld worden.
Het is een leuke bemanning en deze keer heb ik zelfs een hut voor mezelf.
Oma, van harte gefeliciteerd met uw verjaardag vandaag.
De volgende keer komt meer informatie en het reisschema van de Happy Dragon.
28 Februari 2014 - 17:17
Oma Timmy:
Hoi Floris,
Ik moest wél lachten: jij met die bos bloemen! Bedankt voor de felicitatie! Straks komen je ouders hier een hapje eten. Ik had vanochtend 9 met mij mee 10 oma's op de koffie... nou koffie... de rest ging er ook goed in en ze gingen in een jolige stemming naar huis. Ook vanmiddag met Dennis geskyped, dus ik ben op de hoogte met het allerlaatste nieuws uit Duitsland. Morgen komt Assen. Leuk joh Gribaltar!! Hoop, dat je door het stadje kunt wandelen! Voor nu groetjes en GOEIE VAART!
oma -
01 Maart 2014 - 12:06
Agita:
Wat leuk di e foto met n bloemetjevoor je oma. Lekker dat je nu n hut voor jezelf hebt, zeg. Nu op naar Gibraltar! Wat n ervaring. Goeie vaart en groetjes,
02 Maart 2014 - 22:22
Marion:
Hoi Floris,
Fijn dat het je bevalt en lekker om een eigen hut te hebben.
Vandaag was het schitterend weer hier en mochten onze racefietsen eindelijk weer eens naar buiten. Je zal het wel druk hebben in de machinekamer, al spannende dingen meegemaakt? Zie je nog wat van de eilanden tijdens je vrije tijd?
Groetjes!